O Nama

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Stolarska radnja “Jova”, iz Čajetine, iza sebe ima na desetine proizvedenih brvnara, montažnih kuća i kuća od drveta kao i stotine komada nameštaja i stolarije. Planovi za njih osmišljeni su u dogovoru sa naručiocima, a uspešan tim majstora, školovanih stolara i građevinaca stoji vam na raspolaganju.
Vaše je samo da zamislite, a naše da ideju sprovedemo u delo i oblikujemo drvo po vašim zahtevima.

Zato postavite još jedan izazov onima koji će znati da ispune Vaše želje.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”346″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”left-to-right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ako želite da imate svoju sopstvenu brvnaru iz bajke, onakvu kakvu ste uvek zamišljali, bilo da je postavite na svom parčetu zemlje na planini, u banji, pored reke ili van grada, vašu želju i zamisao lako ćete ostvariti ako se obratite pravim znalcima za izgradnju brvnara stolarskoj radnji “JOVA”.

Brvnare ne moraju biti klasične vikendice. Grade se od kvalitetnog drveta i ostalog građevinskog materijala. Lepe su, jednostavne i pogodne za život. Gradnja od drveta je jedan od najzdravijih načina gradnje.

Brvnare mogu biti veličine od par desetina do par stoina kvadrata. Drvo može izdržati više od stotinu godina različitih vremenskih promena. Drvene konstrukcije su otpornije i fleksibilnije od čelicnih ili zidanih. Drvo je prirodan i ekološko čist materijal. Cena izrade drvenih objekata i brvnara je daleko niža od cene zidanih.

Brvnare imaju veoma dug rok trajanja, a imajući u vidu da je drvo izuzetno dobar izolator, odolevaju apsolutno svim temperaturama, svim godišnjim dobima i svim vremenskim prilikama. Osim idejnog plana, konstrukcije brvnare i postavljanja izolacija koju želite, stolarska radnja “Jova” može Vašu brvnaru opremiti i nameštajem od drveta u sopstvenoj izradi i po Vašoj želji. Na kraju Vam ostaje donosenje poslednje odluke:

“Imati svoju brvnaru u kojoj možete uživati i obožavati je.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Scroll to Top